Bilderboksskräck för stora barn

Barnbokspodden hyllar ogenerat höstens andra Augustnominerade bok: “Kråkorna” av Anders Fager och Peter Bergting. Sanna efterlyser mer ärliga och nyanserade hyllningar av döda människor och Märta funderar på en möjlig feelgooduppföljare….

Barnbokspodden hyllar ogenerat höstens andra Augustnominerade bok: “Kråkorna” av Anders Fager och Peter Bergting. Sanna efterlyser mer ärliga och nyanserade hyllningar av döda människor och Märta funderar på en möjlig feelgooduppföljare. Dessutom pratar vi om dödsstädning, jumpscares och rostiga bilar.

Är du nyfiken på boken vi pratar om kan du efterfråga den på ditt lokala bibliotek, men vill du köpa den kan du använda vår affiliate-länk till Bokus nedan. Då får Barnbokspodden ett litet ekonomiskt bidrag utan att det kostar någonting extra för dig.

Köp Kråkorna här!

Följ oss på instagram eller facebook för avsnittsteasers och bokbaserade lekar. Du kan också besöka vår hemsida barnbokspodden.se eller höra av dig till oss via kontakt@barnbokspodden.se. Ta hand om ditt inre barn!

Barnbokspodden
Barnbokspodden
Bilderboksskräck för stora barn
/